home

Kamperen

Laat ons u rondleiden over het uitgestrekte domein van La Chassagne, dat bestaat uit twee beekdalen, enkele heuvels en veel bos en weide. Ga met ons mee voor een uitstapje in de groene omgeving. Al wandelend komen we middeleeuwse torens tegen, we steken ongetemde beekjes over en doorkruisen weiden en bossen. Op de fiets hebben we het ruige rivierdal van de Cher binnen bereik, de middeleeuwse stad Montluçon, en Néris les Bains: kuuroord sinds de Romeinse tijd. Tenslotte plonzen de kinderen 's avonds in het zwembad om af te koelen.

Zie ook ons nieuwe filmpje dat een beeld geeft van Camping La Chassagne en Omgeving.

In het hoogseizoen komt de bakker op het terrein. In het voor- en naseizoen kunt u brood bij ons bestellen. In ons restaurantje kunt u een paar keer week genieten van de table d'hôte (eten wat de pot schaft). In de ochtend kunt u op het terrasje voor het restaurant koffie met gebak bestellen.

Geniet van rust, ruimte en natuur, tijdens het wandelen, fietsen, kanoën of klimmen in de directe en nabije omgeving van de camping, de twee safari-tenten en het huisje op La Chassagne.

Klikt u op één van de opties in het blauwe submenu hierboven voor meer informatie, of selecteer in het gele hoofdmenu een andere rubriek (u bent nu in de rubriek Kamperen).  

Download onze folder (pdf):
Buitenzijde folder (1.14MB)
Binnenzijde folder (1.26MB)

 

Overzicht Camping La Chassagne
 

 Camping La Chassagne op Facebook

https://www.facebook.com/lachassagneronnet