home

Reserveren

Een safari-tent van La Chassagne reserveren is heel eenvoudig. Vul uw gegevens en de reserveringsperiode op het onderstaande formulier in (regels in cursief verplicht in te vullen) en druk op de knop 'verstuur'. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en in geen geval doorgegeven aan derde partijen.

Reserveren is verplicht om te kunnen verblijven in een safari-tent van La Chassagne.

Uw gegevens


U bent:

Mevrouw
De heer

Achternaam

Voorletters

Adres

Postcode

Woonplaats

Land

E-mail

Telefoonnummer

Aantal personen

Uw wensen

Vul hier eventueel uw commentaar of vragen in

Te reserveren periode

van: (dd-mm-jjjj)

tot: (dd-mm-jjjj)

Hoe bent u op de La Chassagne website gekomen?

via:

anders, nl.:Onze spelregels

De kosten van het reserveren bedragen Ä 15,- plus de helft van de huurprijs. Uw reservering is geldig als het geld is overgemaakt op de rekening van Banque Crťdit Agricole, t.n.v.:

Maarten Schuit
La Chassagne
03420 Ronnet
Allier
Frankrijk

IBAN: FR76 1680 6021 0066 0750 6834 551
BIC: AGRIFRPP868

Ons IBAN nummer moet genoemd worden om een succesvolle transfer mogelijk te maken (transferkosten, wanneer van toepassing, zijn voor uw eigen rekening). Als u de reserveringskosten overmaakt onder een andere naam dan degene die gebruikt is voor de eigenlijke reservering, vermeldt dan a.u.b. de naam gebruikt voor de reservering bij de overboeking. Dit voorkomt gebroken koppelingen in onze administratie.

Na ontvangst van het reserveringsbedrag wordt u een bevestiging toegestuurd. Uiterlijk een maand voor het betrekken van de safari-tent dient het resterende bedrag te worden overgemaakt.

Ten aanzien van het huren en reserveren geldt dat bij annuleringen door de huurder, tot een maand voor de aanvang van de huurperiode, de helft van de huur-prijs plus de reserveringskosten als annuleringskosten beschouwd worden. Binnen een maand voor de aanvang van de huurperiode wordt het hele bedrag als zodanig beschouwd. Eventuele schade veroorzaakt door de huurder tijdens het verblijf, zal de huurder in rekening worden gebracht.

De safari-tent is beschikbaar om 16:00 op de aankomstdag. Op de dag van vertrek moet de safari-tent om 10:30 weer vrij zijn. Bij aankomst treft u de safari-tent schoon aan. Wij verwachten dat u deze bij vertrek ook weer schoon achter zult laten. U dient de kookgelegenheid opgeruimd, en de safari-tent als geheel, netjes, bezemschoon achter te laten. De kosten voor de eindschoonmaak worden in Frankrijk betaald.

Het is niet toegestaan te roken in de safari-tent.