Zorgeloos Kamperen

Natuurbeleving, tot rust komen, nieuwe ervaringen en inspiratie op doen, verandering van omgeving zijn allemaal redenen om lekker op vakantie te gaan. In onze ervaring kan dat het beste gedaan worden in een omgeving met veel natuur. We nodigen je daarom uit op La Chassagne, gesitueerd in een oude boerenhoeve in het landelijke topje van de Auvergne in de Allier, Frankrijk.

Kom ook genieten van rust, ruimte en natuur, tijdens het wandelen, fietsen, kanoën of bijvoorbeeld klimmen in de directe en nabije omgeving. Je kunt de roofvogels zien cirkelen in de blauwe lucht. Misschien zie je zelfs een hert, vos of een steenmarter. Tijdens de heldere nachten is de prachtige sterrenhemel te bewonderen.

Onze camping nabij het kleine dorpje Ronnet is opgezet zoals we zelf graag willen kamperen: dichtbij de natuur en op ruime plekken met veel privacy. Wees welkom om unieke ervaringen op te doen vanuit je eigen standplaats, onze safaritent of ons appartement.

Maarten Schuit en Mary Ann Koops

Kamperen

Laat ons je rondleiden over het uitgestrekte domein van La Chassagne

Safaritent

Je houdt van kamperen en van gemak

Maison du Berger

Eén van de oude gebouwen van de hoeve is omgebouwd tot een vakantiehuis

Restaurant

Het restaurant  ‘Le Cochon qui Rit’ in een voormalige varkensstal

Foto’s en Video’s

Om een indruk te krijgen van de camping en de omgeving

Omgeving

In het midden van het midden van Frankrijk vind je Camping La Chassagne in Ronnet, Allier

U bent van harte welkom!

Reviews

"Beheerders hartelijk en gastvrij! En zeer klantvriendelijk weten ze een gemoedelijke en gezellige sfeer te scheppen. Prachtige en ruime staplekken met zon en schaduw. Veel privacy en gelegen op een door de natuur ingerichte plaats. Mooi bos en wandelgebied direct vanuit het campingterrein. Onze hond heeft ook genoten. Op het terrein is een zwembad en kinderspeelgoed." Familie Sixma

"Mooie afgescheiden staanplaatsen, schoon sanitair en vriendelijke eigenaren. Zeer kindvriendelijk." Jolien

"De camping is érg mooi gelegen, iedereen heeft een eigen privé plekje, de natuur is weergaloos mooi evenals het landgoed. Het heeft de allure van "in de vrije natuur te kamperen", alles even schoon en aanwezig. Kortom: een aanrader. Fijne fietswegen!" Familie Dekkers-Jacobs

Je kunt meer reviews vinden op de zoover.nl site.